HTML

Megújúló energia, vízerőmű állóvízben!

Ön előtt van, egy megoldás, mellyel kielégítheti saját villamos energia szükségletét. Azt épp nem mondom, hogy egy városban a kert végében praktikus lenne, de az első példányt én így építettem.

Friss topikok

  • BigPi: @wigwam11: Mind az ön, mind a blog írójának az eredményei érdekelnének. Talán mostanra már vannak ... (2014.05.03. 10:36) Kedves Látogató!
  • tamage: Tisztelt Attila! A szabadalmi bejegyzése meg van már? Szeretnék egy pár tippet adni önnek, ha érde... (2012.05.05. 12:30) Szabadalmi leírás
  • vazula: A szerző komoly munka ráfordítással adott a szarnak egy pofont és tervezett egy perpetu mobilét. A... (2012.03.19. 12:20) Támogatás, együttműködés

Linkblog

Archívum

HTML

TÁMOGATÓK

Akik a megvalósulást segítik:
G.G.ZS építőipari Kft.
Számítástechnikai partnerünk a www.hardwaredepo.hu számítógép webáruház.

Praktikus felhasználás

2009.02.07. 20:57 :: Támogató

Ha több, egymás viszonylagos közelségében lévő tanya, család, farm úgy határoz, hogy együtt, költségmegosztással épít erőművet, az ilyen társulást határérték vonatkozásában cégnek tekintem, és ha az energia felhasználás kapcsán nem lép be közöttük pénzforgalom, akkor szabadalmi jogdíjat sem kell fizetniük.

Az áram szállítása (továbbvezetése) a területen hatályos törvényeknek megfelelve, csak biztonságosan történjen. Három fázis esetén, javaslom a 0 vezeték kiépítését, és a csillag (0) pont földelésének mellőzését, mert ezzel csökken az áramütés veszélye.

Szólj hozzá!

Címkék: lehetőségek

A bejegyzés trackback címe:

https://segitunkneked.blog.hu/api/trackback/id/tr96929041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása